Donnerstag, 13. Februar 2014

KRUŠNOHORSKÉ ZVĚRINOVÉ SPECIALITY … / SOUTĚŽ V PŘÍPRAVĚ KNEDLÍKŮ WILDBRET-SPEZIALITÄTEN AUF ERZGEBIRGISCHE ART/ "KNÖDELKÄRBL-CUP" PROJEKT ZIEL 3 "KULINÁŘSKÉ ZÁŽITKY V KRUŠNOHOŘÍ/ ERZGEBIRGE" ... - 13.2.2014

Ve čtvrtek dne 13. února 2014 se žáci 1. a 2. ročníku oboru Stravovací a ubytovací služby (65-51-E/01) společně se žáky z německého BSZ für Ernährung, Technik und Wirtschaft des Erzgebirgskreises Annaberg-Buchholz utkali v jednotlivých týmech v přípravě jelení kýty i různých forem knedlíků a zasoutěžili si také v testu chutí, kdy rozpoznávali koření - vše pod vedením p. zástupce pro praktické vyučování p. Petra Baumanna a učitelek odborného výcviku p. Budínové, p. Kaštánkové, p.Gersdorfové a p. Joklové. Po vyhodnocení se žáci německé skupiny vedené ředitelem BSZ Annaberg p. Güntherem Breiterem aučiteli odborného výcviku p. Groschupfem a p. Fischerovou odebrali do nově upraveného Muzea Jana Bechera na třídě T. G. Masaryka, kde si mohli prohlédnout řadu exponátů umístěných v původních výrobních prostorách a shlédli krátký film k historii výroby. Pokračování společného vaření je plánováno opět v BSZ Annaberg-Buchholz dne 27. března 2014.




Více informací o projektu ..., Fotogalerie 1 - © Petr Baumann, Fotogalerie 2 - © Kateřina Budínová, Fotogalerie 3 - © Petr Svatoň

Autor článku, publikace projektu: Petr Svatoň

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen