Montag, 3. Februar 2014

PREZENTACE PROJEKTOVÉ STUDIE - PÖLLBERG (ANNABERG-BUCHHOLZ) PROJEKT ZIEL 3 "KULINÁŘSKÉ ZÁŽITKY V KRUŠNOHOŘÍ/ ERZGEBIRGE" ... - 3.2.2014

V krásném prostředí horského hotelu Pöllberg v Annaberg-Buchholz se za účasti představitelky města paní Barbary Klepsch(CDU) a Matthiase Ließkeho za Lead-partnera Hospodářskou podporu Krušnohoří (WFE) a dalších významných hostů uskutečnila prezentace projektové studie pana Prof. Gottharda B. Schickera, která tvoří výchozí základ pro činnosti v rámci školního projektu ZIEL 3 podporovaného Evropskou unií „Kulinářské zážitky v Krušnohoří/ Erzgebirge – Regionální kuchyně jako výraz (znovuobjevené) společné identity v sasko-českém pohraničí“. Nejen naši sociální partneři a zájemci ze strany gastronomických zařízení z české strany měli možnost ochutnat pokrm připravený na základě ověřeného receptu, ale i získat řadu podnětů a materiálů k tradiční krušnohorské kuchyni, nechyběla ani odborná analýza marketingového uplatnění projektu ze strany informační a rezervační centrály Tourismusverband Erzgebirge e.V.. Především česká i německá strana navázala řadu kontaktů v oblasti dalšího praktického směřování žáků gastronomického oboru.



Více informací o projektu ..., Fotogalerie ...
Autor článku a fotografií: Petr Svatoň

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen