Montag, 20. Januar 2014

ZNÁTE TYPICKÉ POKRMY KRUŠNOHORSKÉ KUCHYNĚ? PROJEKT ZIEL 3 "KULINÁŘSKÉ ZÁŽITKY V KRUŠNOHOŘÍ/ ERZGEBIRGE" POKRAČUJE ... - 20.1.2014

Nejen žáci oboru Stravovací a ubytovací služby (65-51-E/01), ale i studenti Nj oboruVeřejnosprávní činnost (68-43-M/01) se mohou opět těšit na řadu společných aktivit a soutěží s naším projektovým partnerem Berufsschulzentrum Annaberg-Buchholz v rámci projektu financovaného Evropskou unií. Součástí budou tematicky zaměřené projektové dny, společná setkání a další rozvoj spolupráce se sociálními partnery krušnohorského regionu - příprava pokrmů v gastronomických zařízeních a jejich odborná prezentace.
Vedle mnoha akcí projektu ZIEL 3 Erzgebirge/ Krušnohoří kulinarisch erleben se uskuteční také přednáška pro veřejnost. Ve zdejších gastronomických zařízeních bude možnost ochutnat řadu ověřených receptur krušnohorské kuchyně.


Více informací o projektu ..., Fotogalerie ...0
Autor článku: Petr Svatoň

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen