Freitag, 28. März 2014

OSTERSPAZIERGANG DURCH ERZGEBIRGE ... - SPOLEČNÉ VAŘENÍ V BSZ ANNABERG-BUCHHOLZ - 27.3.2014


Žáci oboru Stravovací a ubytovací služby (65-51-E/01) se měli možnost aktivně podílet na přípravě původních a současných saských pokrmů - předkrmu s názvem "Lososová růže s koprovo-medovou omáčkou" (Lachs mit Dill-Honig-Senf-Soße) a"Falešný králík s mangoldem" (Falsches Kaninchen mit Mangoldbällchen).

Společně s učni z německého BSZ für Ernährung, Technik und Wirtschaft des Erzgebirgskreises Annaberg-Buchholz za přítomnosti učitelek odborného výcviku paní Michaely Kaštánkové a Marie Gersdorfové, paní Eberleinové s paní Fischerovou z BSZ Annaberg-Buchholz prokázali vybraní žáci 1. ročníku své znalosti z odborné části výuky a dokázali vytvořit gastronomické kreace, velmi zajímavá byla především kombinace teplé a studené kuchyně. Žáci si měli možnost vyrobit také vlastní velikonoční ozdoby, závěr tvořila řada sportovních her a aktivit, při kterých byli žáci za své sportovní výkony bohatě odměněni.




Více informací o projektu ..., Fotogalerie 1 - © Petr Svatoň,
Fotogalerie 2 - © Petr Baumann, Fotogalerie 3 - © Michaela Kaštánková



Autor článku, publikace projektu: Petr Svatoň
Autoři fotografií: Petr Svatoň, Petr Baumann, Michaela Kaštánková

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen