Mittwoch, 13. Mai 2015

POLÉVKY A BYLINKY KRUŠNOHORSKÉ KUCHYNĚ - UKÁZKOVÁ PRÁCE ŽÁKŮ UDRŽITELNOST PROJEKTU CÍL 3 "KULINÁŘSKÉ ZÁŽITKY V KRUŠNOHOŘÍ/ ERZGEBIRGE" - 13.5.2015


Středa 13. května 2015 byla pro některé žáky oboru Stravovací a ubytovací služby (65-51-E/01) velikým překvapením. Společně s projektovými partnery z BSZ Annaberg-Buchholz uvařili a ověřili další řadu původních receptů plných jarních bylinek rostoucích na krušnohorských loukách a společnou skupinovou prací se mohli přesvědčit jak prospívají lidskému zdraví. Zúčastnili se terénního poznávacího cvičení, ve kterém se pod vedením p. Eberlein, p. Fischer, p. ředitele Mgr. Josefa Dvořáčka, p. zástupce Mgr. et. Bc. Tomáše Humeníka Babického a p. Petera Weigelaseznámili s některými vhodnými jarními bylinami .

Školu v Annabergu navštívil i nový radní pro školství Karlovarského kraje p. Ing. Edmund Janisch a p. vedoucí odboru školství Karlovarského kraje paní Ing. Janu Trantinovou zastoupila p. Ing. Irena Lauermannová. Informovali se o další spolupráci obou škol a o postupu v rámciProgramu spolupráce 2020. Závěr tvořila návštěva Muzea polévek v nedalekém Neudorfu.




Více informací o projektu ..., Fotogalerie - © Mgr. Josef Dvořáček, Fotogalerie - © Peter Weigel
Autor článku/ publikace projektu: Peter Weigel
Fotografie: Mgr. Josef Dvořáček, Peter Weigel

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen