Mittwoch, 23. November 2016

VARIACE KNEDLÍKŮ – česká tradiční kuchyně …  - SPOLEČNÉ VAŘENÍ S BSZ ANNABERG-BUCHHOLZ  UDRŽITELNOST PROJEKTU CÍL3 "KULINÁŘSKÉ ZÁŽITKY V KRUŠNOHOŘÍ/ ERZGEBIRGE" ... - 23.11.2016

Dne 23. listopadu 2016 se uskutečnilo další společné vaření německých a českých žáků z BSZ Annaberg-Buchholz - s cílem přípravy bramborové polévky, vepřové krkovice, bramborových knedlíků, houskových knedlíků z kynutého těsta a kysaného zelí.

Po společném vaření se žáci účastnili soutěže v házení palačinek a o nejlepší palačinku a v průběhu odpoledne využili příležitosti prohlédnout si gastronomický provoz lázeňského komplexu Spa Resort Sanssouci v Karlových Varech. Kromě gastronomického servisu mohli nahlédnout i do práce místních kuchařů, kteří byli oceněni na několika mezinárodních kulinářských soutěžích.

Více informací o projektu ...
, Fotogalerie - © Peter Weigel ..., Fotogalerie - © Kateřina Budínová ...

Autor článku, publikace projektu: Peter Weigel
Autoři fotografií: Peter Weigel, Kateřina Budínová

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen